Samtalegrupper for kvinner som stammer

14.02.2022 | Stamming

Endelig er vi i gang igjen med våre samtalegrupper for personer som stammer. Først ut er samtalegruppe for kvinner som stammer.

Hva skjer på gruppene?

Gruppene er ledet av våre logopeder og er åpen for alle som måtte ønske å delta, forutsatt at man er kvinne og stammer. I gruppene tar vi opp enkelte temaer som er aktuelle, men det er også åpent for å komme med egne temaer eller ting man ønsker å øve på sammen med gruppen. Gruppene er ledet av en logoped, men det legges vekt på at gruppen er til for gjensidig støtte. Derfor foregår det ikke direkte behandling slik sett.

Hvorfor bare for kvinner?

Forskning viser oss at kvinner og menn muligens opplever stamming litt ulikt, derfor har vi tenkt at det er nyttig med kjønnsdelte grupper, men at det ikke er noe i veien for å enkelte ganger arrangere fellesgrupper. Vi håper å komme i gang med samtalegruppe for menn utover våren.

4341031

Vi arrangerer samtalegrupper

Må jeg være klient hos Stammeklinikkene for å delta?

Nei, det må du ikke. Du trenger ikke å være hos en logoped i det hele tatt, eller du kan ha en logoped et annet sted, men som ikke tilbyr samtalegrupper. Om du ikke er klient av oss vil deltakelse koste 400kr. Varigheten er 1,5 timer.

Jeg bor et annet sted i landet, men skulle gjerne vært med

Send oss en epost! Vi skal teste hybridgruppe der vi har både fysiske og digitale deltakere. Noen grupper kan også bli rent digitale. De fysiske gruppene arrangeres på Lillestrøm.

Er du interessert i å delta?

Send oss en epost på post@stammeklinikkene! Du kan også lese mer om oss HER. Vedrørende datoer vil dette formidles til de som er interesserte, men også legges ut på facebook. Vi anbefaler derfor å følge oss på Facebook @stammeklinikkene